Massage i Nässjö & Huskvarna

av | nov 13, 2019

Avkoppling

Jag erbjuder tre olika former av massage

Avspänningsmassage ( 45 min)
Som innebär att jag  fokuserar på att ge de stora muskelgrupperna i framförallt rygg, axlar och nacke en avslappnande behandling, men hela kroppen får en avslappnande massage. Detta är en form som passar dig som har svårt att komma ner i varv, och  extra mycket för dig som har ett liv som kräver att du ständigt är strukturerad och uppkopplad. Mina klienter för denna form är ofta chefer för större och mindre företag, Föräldrar som behöver pausa och hitta energi. Äldre personer som behöver avlasta värk,  men också funktionsnedsatta personer med begränsad rörlighet.

Copping  (30 min)
Är en djupgående bindvävsmassage av nacke, axlar och rygg. Med hjälp Glaskoppar uppstår vacuum på kroppen som ökar blodcirkulationen och utrensningen av slaggprodukter. Bra för att lösa muskelknutor och nervsmärtor.

Guasha (Gua Sha) (30 min)
Är en behandlingsform inom traditionell kinesisk medicin. Den består i en skrapning på kroppen med ett redskap,  jadesten, snäckor och den klassiska, undersidan av porslinskeden som används för att skrapa på kroppen för att öka cirkulationen i musklerna.  Detta skapar en blödning, tekniken skadar inte huden. Genom att skrapa på huden med denna teknik skapas en kraftig cirkulationsökning som har visat sig vara effektiv vid olika former av inflammatoriska tillstånd.

Massage Nässjö

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Stresspedagog Annika Widegren

Vattenfallsvägen 4, 561 39 Huskvarna

0763 - 06 11 70

info@stresspedagogaw.se